Správa vozového parku

PŘENECHEJTE STAROSTI SE SPRÁVOU VOZIDEL NA NÁS, MÁME  12 LET ZKUŠENOSTÍ SE SPRÁVOU VOZIDEL V MAJETKU I S VOZY V OPERATIVNÍM LEASINGU. DÍKY EXTERNÍ SPOLUPRÁCI UŠETŘÍTE PERSONÁLNÍ NÁKLADY I ZBYTEČNOU ADMINISTRATIVNÍ ZÁTĚŽ.

Konzultace

Při osobní schůzce dohodneme rozsah spolupráce. Můžeme poskytnout podporu stávajícímu zaměstnanci, nebo převezmeme kompletní správu vozidel.

Schvalování fakturace

Máme smluvní síť autorizovaných i neautorizovaných servisů po celé ČR i SK ! Servisy a poskytovatelé Operativních leasingů komunikují s námi ! Dle servisní historie probíhá schvalování oprávněnosti fakturace.

Reportování nákladů

Pravidelný report s rozdělením na pojistné události (viník / poškozený), běžný servis, pneumatiky a ostatní náklady na jednotlivá vozidla.

Servisní intervaly

Servisní intervaly stanovené výrobcem vozidla podle modelů a nájezdu kilometrů.

Hlídání platnosti STK

Platné STK a ME je stanoveno zákonem. Za jízdu s propadlým osvědčením hrozí pokuta, zákaz řízení nebo v případě pojistné události i neplnění pojistného plnění.

SPZ služby

Přihlášení nového vozidla, převod na nového majitele, vystavení duplikátu ORV, ztráta či odcizení SPZ, zápis změn v registru, emisní plakety.

Obměna vozového parku

Správné a včasné objednání nových vozidel v závislosti na výrobních kapacitách jednotlivých modelů. Nastavení ekonomicky nejvýhodnějšího plánu obměn vozidel vzhledem k počtu ujetých kilometrů, rentabilnosti oprav a zůstatkové hodnoty jednotlivých modelů. Rekalkulace k optimalizaci nákladů u operativních leasingů.

Znalecké posudky

Zajištění znaleckých posudků na stanovení ceny vozidla, v případě havárie nebo pro vyřazení z firemního majetku.

Fyzická kontrola vozidla před vrácením OL

Před vrácením vozidlo za Vás zkontrolujeme, upozorníme na nedostatky aby fakturace za nadměrné opotřebení byly co nejnižší.

Převzetí a předání vozidla

Převzetí vozidla a předání novému uživateli na základě předávacího protokolu.

Pokuty a přestupky

Výzvy zasíláme ihned po doručení, vyhnete se tak poplatku ve správní řízení a nepříjemnostem s úřady.

Náhradní vozidla a autopůjčovna

Máme vlastní vozy, které Vám zajistí mobilitu v případě dlouhé opravy, totální škody nebo okamžitého nástupu nového zaměstnance do firmy.

Pojištění

Se správně pojistěným vozidlem odpadá mnoho starostí. Ne všechna vozidla jsou vhodně pojištěna a teprve, když plnění nebo asistenci skutečně potřebujete, může se stát, že není služba zahrnuta nebo se plnění nevztahuje na konkrétní situaci. Na základě dat od pojišťovny a zjištění škodního průběhu, navrhneme optimální pojištění pro vaše vozidla.

Konzultace

Po získání potřebných dat navrhneme optimální pojištění a možnou úsporu peněz. Jste si jistí, že pojistné zbytečně nepřeplácíte?

Správa pojistných událostí

Máte přehled o stavu pojistných událostí a jejich plnění? Pokud ne, můžete se spolehnout, že od nahlášení až po vyplacení na vše dohlédneme.

Správa "zelených" karet

Máte vždy aktuální a platnou kartu pojištění? Od začátku roku 2024 je v ČR (a ostatních států EU) zaveden nový systém, pomocí kterého policie kontroluje platnost povinného ručení online a ne pomocí papírové "zelené" karty jako v minulosti. Odpadla tak povinnost vozit ve vozidle "zelenou" kartu. Budete ale vědět číslo "zelené" karty v případě hlášení pojistné události nebo pro případ asistence?

PHM a EV karty

Máte spotřeby a ceny paliva pod kontrolou? Máte firemní tankovací karty a zajímalo by Vás, zda můžete tankovat ještě výhodněji? Neplaťte zbytečně u čerpacích stanic víc než musíte. Také s kartami pro elektro vozy Vám rádi poradíme a nabídneme řešení.

Konzultace

Víte kolik ročně protankujete PHM? Rádi vám pomůžeme se snížením nákladů.

Správa palivových karet

Víte jak správně objednat kartu podle potřeb řidiče nebo firmy? Co je servisní kód karty, co a kde s ní můžete platit? Co dělat v případě ztráty, poškození? Správu karet v portálu a vyhodnocování spotřeb vozidel můžete přenechat nám. Dostanete jen finální data, která potřebujete i případné upozornění na nadlimitní hodnoty.

Snížení nákladů za palivo

Máte firemní karty a zajímá Vás, zda u svého poskytovatele máte vyjednanou nejvyšší možnou slevu? Pojďme to společně zjistit.

Platební karty pro elektromobily

Využijte své EV a neomezujte se nabíjením. Rádi Vám nabídneme řešení přesně pro Vás.

Elektromobilita

Elektromobilita je velmi kontroverzní téma a má spoustu příznivců i odpůrců. My Vám zajistíme plynulý přechod k elektromobilitě, která je stále více preferována. Kdo je připraven, není překvapen a proto je výhodou být o krok napřed a začít s postupnou obměnou už teď. Po předchozí domluvě některá vozidla můžete vyzkoušet při testovací jízdě. Poradíme s dotacemi i s výstavbou nabíjecích stanic.

Profi mytí vozidel

Potrpíte si na čistotu vozidla, vůz je Vaším druhým domovem, ale nemáte čas a energii ho někam vozit na čištění nebo ho čistit sami? Nabízíme PROFI mytí s odvozem a přistavením zpět. Dále parní čištění motorového prostoru, autoplachet, dezinfekce, oživení laku, detailing a další…

Výkup vozidel

Nabízíme výkup vozidel za tržní cenu stanovenou znalcem. Vykupujeme jednotlivé vozy i celé flotily.  Přebíráme odpovědnost za technický stav i skryté vady po přepisu vozidla. Na nepojízdná vozidla a autovraky zajistíme odvoz a potvrzení o ekologické likvidaci.

 

 

Kontakt

Tým správy autoparku je Vám k dispozici na :

Telefonním čísle +420 730 19 14 12, Whatsapp, Telegram,

E-mailu info@spravaautoparku.cz,

FB – https://www.facebook.com/profile.php?id=100094482557007

V NAŠÍ SPRÁVĚ JE I PŮJČOVNA MALÝCH LEHKÝCH DODÁVEK DO 3,5t

http://www.pujcovak.eu

 

Fakturační adresa

Auto Care s.r.o.
Bouřilova 1105/8
198 00 Praha 14, Černý Most

IČO: 194 82 361
DIČ: CZ19482361
Bankovní spojení ČSOB 326502596/ 0300
IBAN CZ58 0300 0000 0003 2650 2596
ID datové schránky: 9wxqyvk